• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Overige Displays

Ieder bericht, groot of klein, verdient een mooi lijstje. Daarom hebben we bij Kliklijsten.com een uitgebreid assortiment displays in alle formaten.

Belangrijke mededelingen hoeven niet altijd in groot formaat te worden verkondigd. Klein maar fijn kan ook heel doeltreffend werken. Folders zijn bijvoorbeeld een uitstekende manier om het publiek net wat meer informatie te geven. Met onze folderdisplays presenteert u kleine en grotere folders netjes en overzichtelijk. We hebben diverse staande displays voor folders, maar ook folderrekken die u aan de muur kunt bevestigen. Ook geschikt voor ansichtkaarten en tijdschriften!

Pak het groots aan met een lichtzuil

Toch liever groots presenteren? Dan kiest u natuurlijk voor een opvallende display. Wat dacht u van een verlichte zuil? Dé manier om uw foto, advertentie of banner eens goed in de spotlights te zetten. Erg handig op een beurs, maar ook een geweldige eyecatcher op de winkelvloer. De lichtzuilen zijn verkrijgbaar in groot formaat (tot 2 meter lang!), gemakkelijk te bedienen en worden compleet met toebehoren zoals lampen en adapter geleverd.

Displays om te bladeren

Soms bestaat een document uit meerdere pagina’s. Een menukaart bijvoorbeeld, of een catalogus. Wel zo fijn als uw doelgroep daar doorheen kan bladeren zonder het papier vies of stuk te maken. Een zichtpanelensysteem is dan ideaal. In de kunststof zichtmappen kunt u uw lijsten, afbeeldingen of andere boodschap dubbelzijdig presenteren. De stevige voet houdt de mappen bij elkaar. Handig voor op de balie, het bureau of een informatiedesk. Liever een staand zichtpanelensysteem? Dat hebben we natuurlijk ook.

WC bordjes en andere deurborden

‘Waar is het toilet?’ Bespaar uw bezoekers of gasten met hoge nood een zoektocht. Onze toiletborden brengen de boodschap duidelijk en stijlvol over: hier is de WC voor dames, heren of minder validen. Wilt u kamers of zalen ook voorzien van een nummer of naam? Daar zijn de deurborden dan weer uitermate geschikt voor. Verdwalen in uw kantoor, museum, ziekenhuis of andere openbare instelling is vanaf nu verleden tijd!

Doe maar in een doos

Visitekaartjes op de beurs, donaties voor het goede doel bij de kassa. Waar verzamelt u het in? Een doorzichtige kubus op de balie of toonbank is een stuk representatiever dan een oude schoenendoos. Bij Kliklijsten.com hebben we ze in verschillende formaten, met of zonder slot. Tip: de kubus kan ook dienst doen als ideeënbus.

Displays bestellen

Wist u al dat u onze displays tegenwoordig ook op factuur kunt bestellen? Handig als u geen pinpas of creditcard van de zaak heeft. Bovendien worden bestellingen vanaf 100 euro gratis thuisbezorgd. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust even contact op.

Lees meer