• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Digitale Displays (14)

Wilt u uw boodschap presenteren op een tablet, smartphone of ander apparaat? Ook daarvoor hebben wij speciale displays.

Foto’s, filmpjes, interactieve quiz; soms brengt een digitale presentatie de boodschap gewoon duidelijker over. Dan kunt u natuurlijk een iPad op de balie leggen. Met als risico dat die kwijt raakt, ‘per ongeluk’ wordt meegenomen of over het hoofd wordt gezien. Met een digitale display gebeurt dat niet. Het apparaat staat prominent in het vizier, trekt direct de aandacht en raakt een stuk minder snel kwijt. De ideale oplossing!

Welke digitale display?

Digitale communicatie wordt steeds populairder. Er zijn op dit gebied dan ook steeds meer mogelijkheden. De digitale displays zijn daar helemaal op aangepast. Naast displays voor beeldschermen aan de muur, zijn er ook staande displays, waardoor het scherm op ooghoogte komt. De staande displays zijn bijvoorbeeld ideaal voor op de stoep. Zo werpen voorbijgangers makkelijk een blik op uw digitale menukaart of openingstijden. Maar ook voor musea, congrescentra en hotels zijn staande displays een hele mooie oplossing.

Grote schermen, passende displays

Een smartphone of tablet is niet altijd geschikt om uw boodschap duidelijk te maken. Wilt u het groots aanpakken, bijvoorbeeld met een lcd-scherm? Dan heeft u een aangepast display nodig, zoals een digitale infotafel of een lcd-zuil. Hierin passen schermen van verschillende afmetingen. Deze displays hebben een verzwaarde voet en zijn voorzien van bevestigingsbeugels. Zo staat het apparaat veilig en stabiel. Bi de infotafel kunt u het scherm bovendien kantelen zodat het makkelijk te bedienen is.

Displays met ingebouwd scherm

Heeft u wel een presentatie, maar geen apparaat om het af te spelen? Ook daar zijn oplossingen voor. Er bestaan digitale displays met geïntegreerd scherm. U hoeft dan alleen maar een gegevensdrager (bijvoorbeeld een usb-stick) aan te sluiten en uw bestand wordt automatisch vertoond. Makkelijker wordt het niet!

Digitale displays alternatief

Zoekt u toch iets anders dan een digitale display? Op onze site hebben we nog veel meer oplossingen om uw boodschap stijlvol te presenteren. Een showroom display is bijvoorbeeld erg handig voor geschreven teksten. En wat dacht u bijvoorbeeld van een wandvitrine? Hierin blijft uw document goed beschermd en toch duidelijk zichtbaar. Gaat u voor een hele andere sfeer, dan kunnen we onze krijtborden aanbevelen. Die bestonden al ver voor het digitale tijdperk, maar zijn weer helemaal hip!

Komt u er toch niet helemaal uit, geef ons dan gerust even een belletje of stuur een bericht via het contactformulier. Samen vinden we ongetwijfeld een passende oplossing.

Lees meer
Toon 1 - 14 van 14