• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stoepborden (12)

Afmetingen
Profiel breedte
Kleur
Uitvoering
Toepassing
Meer aandacht van voorbijgangers? Een stoepbord springt direct in het oog. Wij hebben ze in alle soorten en maten!

Mensen kijken vaak voor zich als ze wandelen, al is het maar omdat ze moeten opletten waar ze lopen. Daardoor zien ze uw winkel of restaurant vaak finaal over het hoofd. Een stoepbord ligt in de loop en trekt dus wel de aandacht. Uw pakkende tekst of afbeelding wordt dan sneller gezien. En dat geeft een hogere kans op een betere omzet!

Stoepborden voor buiten en binnen

Een stoepbord voor buiten is ideaal voor gebruik in een winkelstraat. U parkeert het bord op het trottoir, op een plek waar voorbijgangers hem goed kunnen zien. Het is dan belangrijk dat het stoepbord bestand is tegen wind en regen. Een bord met een verzwaarde voet blijft gewoon staan in de storm. En met een waterdicht stoepbord is uw tekst of afbeelding ook beschermd tegen regen, sneeuw en hagel. Uiteraard kunt u de stoepborden ook binnenshuis gebruiken. Bijvoorbeeld in de kantine, de lobby/receptie of bij de vergaderzaal. Het bord hoeft dan niet waterproof te zijn.

Stoepborden van groot naar groter

Een beetje stoepbord is lekker groot, want het moet natuurlijk wel de aandacht trekken. Frames met een afmeting van 59 x 84 centimeter, oftewel formaat A1, zijn dan ook heel gebruikelijk. Maar het kan altijd groter! Daarom zijn de meeste stoepborden ook verkrijgbaar in de formaten B1 (70 x 100 cm), A0 (84 x 118 cm) of groter.

Uitklapborden of stoepborden op één voet

Stoepborden zijn er in verschillende soorten. De borden op een vaste voet zijn veelal bestand tegen weer en wind. En dan heb je nog de uitklapborden, ook wel sandwichborden genoemd. Deze stoepborden zijn vaak wat minder zwaar en gemakkelijker op te bergen. Handig: bij sommige uitklapborden is er tussen de poten ruimte voor een folderrekje.

Kleuren en profielen

Stoepborden zijn verkrijgbaar in de het zwart of zilverkleurig. Daarbij kunt u kiezen hoe breed u het profiel van de lijst wilt hebben. En, om nog maar een detail te noemen, wilt u afgeronde hoeken of verstek hoeken? Ook hierin heeft u een keuze. Wist u trouwens dat u op sommige stoepborden ook een logo en/of bedrijfsnaam kunt laten plaatsen?

Stoepbord alternatief

Is het stoepbord net niet helemaal wat u zoekt? Dan zijn er natuurlijk alternatieven. Een postersysteem is bijvoorbeeld net wat verfijnder en wat minder log. Zoekt u een stoepbord dat u snel en makkelijk kunt beschrijven, kijk dan even bij de krijtborden. Misschien wilt u uw advertentie of aankondiging liever aan de muur hangen. In dat geval kunnen we onze wandvitrines aanbevelen. Ook deze zijn in grote formaten leverbaar. Uiteraard kunt u altijd even contact met ons opnemen als u iets speciaals zoekt. We helpen u graag!

Lees meer
Toon 1 - 12 van 12