• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kantoor en Magazijn

Wat voor soort kantoor en magazijn artikelen hebben wij in ons uitgebreide assortiment?

Een selectief assortiment in kantoor- en magazijnartikelen hebben wij voor u uitgekozen welke uit voorraad bij ons verkrijgbaar zijn. Natuurlijk geheel afhankelijk van de specifieke behoeften en vereisten van het soort bedrijf waarin u werkzaam bent.

Assortiment voor kantoor en magazijn

Wat voorbeelden van veel voorkomende kantoor- en magazijnartikelen:

  1. Bureaustoelen voor thuiswerkplek of op kantoor: Bureaustoel Ergonomisch goedkoop, Klassieke Bureaustoel, Bureaustoel met hoge Rugleuning, Bureaustoel met hoofdsteun, Comfortabele Bureaustoel van kunstleer, en een Luxe Bureaustoel van kunstleer.
  2. Digitale Displays en accessoires: Dit omvat o.a. een laptopstandaard, monitorstandaard, tabletwandsteun, tablettafelhouder, en nog meer diversiteit hierin verkrijgbaar.
  3. Presentatiemateriaal voor vergaderingen of meetings: Neem nou deze handige whiteboards met een schrijfoppervlak dat gebruikt kan worden om tekeningen te maken, informatie te noteren of ideaal om te brainstormen.
  4. Magazijnartikelen: Dit omvat hoofdzakelijk steekwagens in diverse soorten en maten. Voor elk gewicht wel de juiste steekwagen die bij het vervoer past. Neem nou deze krachtpatser van een steekwagen tot 250 kg, of eenvoudig een Meubelhondje tot 150kg
  5. Afvalbakken: Dit omvat onder andere de klassieker een ronde afvalbak,  combi van vrijstaande afvalbak met asbak voor binnen- en buiten,  of een staande RVS asbak voor buiten.
  6. Ventilatoren: Vooral met de warme dagen, is een ventilator lekker verkoelend en verfrissend met een lekker briesje. Een klein assortiment hebben wij, zoals een zwarte ventilator op standaard of witte ventilator op standaard, met verschillende instel mogelijkheden. Dan een compacte ventilator vloermodel, of de traditionele ventilator tafelmodel in het wit.

Dit zijn slechts enkel wat voorbeelden in een vogelvlucht van de verschillende soorten kantoor- en magazijnartikelen die bij ons verkrijgbaar zijn. Er zijn nog veel meer specifieke artikelen die gebruikt kunnen worden in een kantoor- of magazijnomgeving, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.

Lees meer