• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kliklijsten (19)

Afmetingen
Profiel breedte
Kleur
Uitvoering
Toepassing
Afsluitbaar
Uw menukaart, plattegrond of schoonmaaklijst netjes en goed beschermd ophangen? Dat kan met een kliklijst. De lijst is gemakkelijk te bevestigen en te gebruiken.

Er zijn bovendien verschillende soorten kliklijsten waarmee u uw document goed verzorgd presenteert, zoals:

Kliklijsten in diverse formaten

Natuurlijk heeft niet ieder vel papier hetzelfde formaat. Daarom zijn er kliklijsten in diverse afmetingen, van het zeer royale A00-formaat tot een klein lijstje in A5 en alles wat daar tussenin zit. Daarbij kunt u ook nog kiezen hoe breed het profiel moet zijn en in welke kleur u de lijst wilt ontvangen. Maar er zijn meer keuzes te maken: wilt u bijvoorbeeld een kliklijst met afgeronde hoeken of met hoeken in verstek?

Kliklijsten voor gebruik buitenshuis

Kliklijst waterdichtKomt uw kliklijst buiten te hangen, dan is het wel zo handig als deze kan worden afgesloten. Zo voorkomt u dat uw prijslijst, menukaart of kaartje met openingstijden door voorbijgangers wordt meegenomen. Hangt de kliklijst niet onder een afdak? Dan kiest u het beste een waterdicht exemplaar. Het document is dan beter beschermd tegen ons Hollandse klimaat. Waterdichte kliklijsten zijn natuurlijk ook ideaal voor gebruik in zwembaden, sauna’s en doucheruimtes.

Kliklijsten voor gebruik binnenshuis

Als u de lijst binnenshuis gebruikt, dan spelen de weersomstandigheden geen rol. Waar u wel rekening mee kunt houden, is de kleurkeuze. Onze kliklijsten zijn verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren. Zoekt u een lijst in een andere tint? Er zijn een aantal kliklijsten die we in elke RAL-kleur voor u kunnen laten maken. Zo past de lijst perfect bij uw interieur! U herkent de kliklijsten met RAL-optie aan de kleurenwaaiertjes.

Kliklijst alternatief

Hoewel ons assortiment kliklijsten zeer uitgebreid is, kan het natuurlijk voorkomen dat de lijst die u nodig heeft er niet bij staat. Kijk dan vooral even naar de andere mogelijkheden, zoals:

  • Een Postersysteem. Dit is een grote kliklijst waar bijvoorbeeld posters inpassen;
  • Digitale displays, voor als u helemaal niet met papier wilt werken;
  • Staande menuborden, voor restaurants die geen kliklijst aan de muur willen;

En zo hebben we nog veel meer oplossingen om uw boodschap professioneel te presenteren.

Lees meer
Toon 1 - 19 van 19