• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Steekwagen (7)

Er zijn verschillende soorten steekwagens beschikbaar, elk ontworpen voor verschillende toepassingen en behoeften. Denk hierbij aan een meubelhondje, inklapbare steekwagen, steekwagen met TPR banden, of inklapbare transportkar.

Er zijn verschillende soorten steekwagens beschikbaar, elk ontworpen voor verschillende toepassingen en behoeften. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten steekwagens:

  1. Inklapbare transportkar: Het meest voorkomende type transportkar inklapbaar dat wordt gebruikt voor het verplaatsen van zware dozen, apparatuur, meubels en andere ladingen. Het heeft een lange handgreep welke inklapbaar is, vier wielen en een laadplaat om de lading op te tillen en te vervoeren.
  2. Meubelhondje: Een effectief, simpele transportkar om zware dozen, meubels of apparatuur makkelijk te kunnen verplaatsen. Het heeft een plateau met antislip mat en vier zwenk wielen. Zijn verkrijgbaar in twee varianten transportkar tot 150kg en transportkar tot 300kg. Wordt ook meubelhondje genoeg.
  3. Opvouwbare steekwagen aluminium: Is ontworpen om gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Het heeft meestal een inklapbaar frame en een laadplaat die kan worden opgevouwen voor compacte opslag. Zo handig is deze aluminium opvouwbare steekwagen
  4. Trap steekwagen: Dit trap steekwagen heeft extra wielen aan de achterkant die zijn ontworpen om trappen op en af te gaan. Het wordt vaak gebruikt voor het verplaatsen van zware ladingen in gebouwen met meerdere verdiepingen.
  5. Stalen plateau steekwagen: Dit type steekwagen met stalen plateau is inklapbaar. Het wordt vaak gebruikt voor het verplaatsen van grote en zware objecten, zoals koelkasten en wasmachines. Ook voorzien van rubberen TPR banden.
  6. Luchtbanden steekwagen: Dit type steekwagen heeft luchtbanden in plaats van massieve banden, waardoor het gemakkelijker is om over ruw terrein te rijden.

De keuze voor het juiste type steekwagen hangt af van de lading die moet worden verplaatst en de omgeving waarin het wordt gebruikt.

Lees meer
Toon 1 - 7 van 7