• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Wij houden van klikken. Niet alleen met onze kliklijsten, maar ook met u als klant. Daarom hebben wij betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan. Of u nu kliklijsten bestelt of stoepborden, showroomvoeten, displays, menukaarthouders, deurhouders, postersystemen, bannersystemen, binnenzuilen, wandvitrines of misschien zelfs wel het gehele pakket, u mag er altijd op vertrouwen dat uw order bij ons in goede handen is.

Bestel op factuur

Wilt u een order bij ons plaatsen? U heeft hiervoor geen creditcard of pinpas nodig, maar kunt direct op factuur bestellen. Snel, safe en simpel.

2Bcreated levert uitsluitend aan bedrijven, verenigingen, stichtingen etc. 

Kwaliteits-klik: gegarandeerd Top kwaliteit

Onze kliklijsten kunt u naar hartenlust in- en uitklikken, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de hoeken gaan openstaan of de veren eruitspringen. Met de kliklijsten van 2Bcreated kiest u voor duurzame, stevige kliklijsten.

Snelle levertijden

U hoeft maar te k(l)ikken, of wij staan voor u klaar. Ook ná het plaatsen van uw bestelling. 2Bcreated streeft altijd naar 48-uurs-levering, zodat u de geplaatste order snel in huis heeft. En... boven de € 100,= wordt uw bestelling ook nog eens gratis afgeleverd!