• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ventilatoren (4)

Wat is een ventilator?

Een ventilator is een (elektrisch) apparaat dat wordt gebruikt om lucht in beweging te brengen en te circuleren. Het bestaat uit een elektrische motor met een propeller of bladen die draaien om luchtverplaatsing te creëren. Ventilatoren worden vaak gebruikt om verkoeling te bieden door luchtstromen te genereren en warme, benauwde of vochtige lucht weg te blazen. Ze kunnen worden gebruikt op kantoren, in magazijnen, winkels en andere omgevingen waar behoefte is aan een verkoelend briesje of wind. 

Wat voor soorten ventilator leveren wij?

Er zijn verschillende soorten ventilatoren leverbaar voor verschillende toepassingen of in een omgeving. Hier zijn enkele soorten ventilatoren welke uit ons assortiment leverbaar zijn:

  1. Statiefventilatoren: Dit zijn vrijstaande ventilatoren die op de vloer staan en vaak verstelbaar zijn in hoogte. Ze hebben meestal een draaiende kop en bladen om de luchtstroom te verspreiden. Staande ventilatoren worden vaak gebruikt in kantoren, of woningen.
  2. Tafelventilatoren: Deze zijn klein van formaat en worden op tafelbladen of bureaus geplaatst. Ze zijn draagbaar en hebben meestal oscillerende koppen om de lucht in een bepaalde richting te blazen. Tafelventilatoren zijn handig in een kleine ruimte.

  3. Vloerventilator: Is een ventilator die op stroom werkt, en wordt gebruikt om de lucht in een kamer of ruimte te verkoelen. Het is ontworpen om op de vloer te worden geplaatst en heeft meestal een groot formaat en een krachtige motor om een sterke luchtstroom te genereren.

Lees meer
Toon 1 - 4 van 4