• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Showroom standaards (36)

Afmetingen
Profiel breedte
Kleur
Uitvoering
Toepassing
Een showroomstandaard oogt professioneel. Zo wordt uw boodschap niet over het hoofd gezien.

Het woord showroomstandaard is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende displays, zoals een menubord, een folderstandaard of een info presenter. In feite gaat het om een standaard op een voet. De display heeft een bepaalde hoogte waardoor de tekst of afbeelding goed te zien vanuit een staande positie. Zo springt uw boodschap sneller in het oog bij het wandelende publiek.

Wanneer gebruik je een showroomstandaard?

‘Receptie bruidspaar Jansen - de Bie: tuinzaal’. ‘Garderobe 1 euro’. ‘Alle zomerjurken 25% korting’. Zomaar een paar teksten die geschikt zijn voor een showroomstandaard. Maar ook een menukaart of een lijstje met openingstijden kunt u prima in deze display presenteren. Een showroomstandaard valt op in de ruimte. Mensen zijn nieuwsgierig en staan automatisch stil om uw tekst of afbeelding te bekijken. En daar is het natuurlijk allemaal om te doen.

Showroom standaards in diverse stijlen

Welke showroomstandaard past het beste bij uw bedrijf? Een stijlvolle zwarte vloerstandaard voegt sfeer toe in een winkel, restaurant of galerij. Maar we hebben ook praktische, in hoogte verstelbare exemplaren. Over praktisch gesproken: er bestaan ook showroomstandaards met een kliklijst. Erg handig als u snel teksten of afbeeldingen wilt kunnen wisselen.

Verlichte showroom display

Staat uw display in een donkere hoek, of wilt u hem ’s avonds buiten gebruiken? Dan is een verlichte showroomstandaard ideaal. Deze displays worden vooral als menubord gebruikt maar zijn natuurlijk ook geschikt voor andere berichten. De ledverlichting zorgt ervoor dat uw tekst of afbeelding dag en nacht goed zichtbaar is. U moet het display dan wel in de buurt van een stopcontact zetten.

Keuzes maken

Bij 2Bcreated houden we van keuzemenu’s. En dus heeft u ook bij het uitzoeken van een showroomstandaard wat knopen door te hakken. Belangrijk is natuurlijk de afmeting van het display. Heeft u een groot document te tonen? Dan is een A3-formaat de beste optie. Voor kleinere teksten of afbeeldingen is een A4-lijst al snel voldoende. Maar dan bent u er nog niet! U moet namelijk ook nog een kleur kiezen. Plus de breedte van het profiel en de afwerking van de hoeken.

Niets gevonden?

Misschien zat de showroomstandaard die u zocht er niet bij. Kijkt u in dat geval nog even bij een andere categorie. Een postersysteem is bijvoorbeeld erg geschikt voor grotere documenten. Wilt u uw boodschap liever via een scherm presenteren, dan slaagt u misschien bij de categorie digitale displays.

Neem gerust contact op als we u ergens mee kunnen helpen. We zijn u graag van dienst!

Lees meer
Sale
Showroomstandaard A4
Showroomstandaard A4
€65,00 €58,50
Sale
Showroomstandaard A3
Showroomstandaard A3
€75,00 €67,50
Sale
Showroomstandaard A3 zwart
Sale
Folderstandaard A4 zwart LUXE
Toon 1 - 24 van 36