• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandvitrines (23)

Afmetingen
Kleur
Uitvoering
Toepassing
Afsluitbaar
Wandvitrines voor al uw informatie zoals aankondigingen, personeelsinformatie, mededelingen, deelnemerslijsten en posters te plaatsen. In verschillende maten leverbaar, verlicht of onverlicht, voor binnen en/of buitengebruik.

Uw reclameboodschappen, mededelingen en aankondigingen gemakkelijk en professioneel onder de aandacht brengen? Dat doet u met een van onze wandvitrines! Veel van deze wandvitrines zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

Uw tekst professioneel onder de aandacht in een wandvitrine

Met een wandvitrine van 2Bcreated zet u uw tekst pas écht in de schijnwerpers. Of u nu een reclameboodschap, mededeling of aankondiging onder de aandacht wil brengen, wij hebben altijd de wandvitrine die past bij u en uw bedrijf. Zo kunt u kiezen voor onze wandvitrine Tradition, een traditioneel vormgegeven wandvitrine die u zowel binnen- als buitenshuis kunt gebruiken. Liever een zeer moderne wandvitrine? Kies dan voor wandvitrine Innova. Let op: deze wandvitrine kunt u alléén binnenshuis gebruiken! Gaat uw voorkeur uit naar een ander exemplaar? Wij hebben altijd de wandvitrine die u zoekt, dus kijk gerust even rond!

Lees meer
Toon 1 - 23 van 23