• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Krijtborden (15)

Afmetingen
Kleur
Toepassing
Het krijtbord is weer helemaal terug van weggeweest. Logisch, want deze borden zijn sfeervol én super praktisch!

Of u nu op de markt staat, een winkel heeft of in de horeca werkt; krijtborden zijn altijd handig. U kunt ze snel beschrijven en net zo rap weer schoonvegen. Die snelheid en flexibiliteit zijn nou juist zo fijn, want daardoor kunt u uw teksten á la minute wijzigen. Dat is met een geprint menu of een gedrukte poster wel anders!

Krijtborden voor binnen én buiten

U denkt misschien dat krijtborden voor buiten alleen leuk zijn bij mooi weer. Misverstand. Tegenwoordig zijn er speciale stoepkrijtstiften verkrijgbaar die ook tegen een regenbuitje kunnen. U kunt uw krijtbord dus prima buiten zetten. Overigens zijn krijtjes ook al lang niet meer alleen maar wit. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Zo valt uw boodschap nog meer op.

Nostalgische uitstraling

Krijtborden zijn gewoon veel sfeervoller dan een strak whiteboard of zo’n saai vel papier. Ze doen denken aan vroeger, toen de schoolborden nog niet vervangen waren door het digibord. Een nostalgisch krijtbord doet het dan ook goed in restaurants (leuk als menukaart aan de wand!), winkels (voor uw reclameboodschap) of als trendy eyecatcher op straat.

Een hangend of staand krijtbord

Krijtborden zijn er in alle soorten en maten. Een uitklap-krijtbord kan gebruikt worden als alternatief voor een stoepbord. Zet hem in de looproute en voorbijgangers zien direct uw boodschap. Een wandkrijtbord is dan weer leuk voor aan de muur. Bijvoorbeeld als prijslijst of gewoon als decoratie met een grappige quote of tekening. En heeft u de kleine krijtbordjes al gezien? Die doen het goed op de toonbank, balie of op restauranttafeltjes!

Krijtbord met houten lijst

Onze krijtborden worden geleverd met een fraaie houten rand. Daarbij kunt u verschillende kleuren kiezen. Een oud-grijze lijst geeft een mooi landelijk effect terwijl de mahoniehouten lijsten weer wat warmer ogen. Liever een modernere uitstraling? Dan is een zwarte rand de beste keuze. Bij sommige krijtborden zijn de houten lijsten voorzien van een uv-proof lak. Ze zijn dan beter bestand tegen felle zon en regen. Ideaal als u het bord vaak buiten zet.

Extra handige krijtborden

Uitklapbare krijtborden (ook wel krijtstoepborden of krijtsandwichborden genoemd) zijn extra handig omdat ze twee zijden hebben. Uw (reclame)boodschap wordt dus vanaf beide kanten gezien. Er zijn zelfs krijtborden die uitschuifbare panelen hebben. Zo kunt u heel snel wisselen van tekst of tekening.

Krijtbord alternatief

Voldoet een krijtbord net niet aan uw eisen? Dan is een van onze andere producten misschien een goed alternatief. Zo blijven stoepborden met een verzwaarde voet langer overeind bij een stormachtige wind. En wilt u toch liever iets presenteren dat niet handgeschreven is? Dan zijn kliklijsten en postersystemen een betere keuze. Kijk ook eens bij onze overige displays voor nog meer mooie presentatiemogelijkheden.

Lees meer
Toon 1 - 15 van 15