• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Informatievitrines (29)

Afmetingen
Kleur
Uitvoering
Toepassing
Afsluitbaar
Zoekt u een plek waar uw bericht, menukaart of poster goed zichtbaar én goed beschermd is? Dan heeft u een informatievitrine nodig. Wij hebben verschillende informatievitrines in het assortiment.

Een informatievitrine is handig voor mededelingen die u aan de wand hangt. In dit platte kastje blijft het papier namelijk droog en schoon en waait het niet weg. Uw bericht is dus altijd vindbaar en leesbaar. De informatievitrine wordt ook wel wandvitrine, wandkast of, mededelingenbord of menuvitrine genoemd. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit hoe u het omschrijft. Wat belangrijker is: al onze vitrinekasten zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel geleverd.

Grote en kleine informatievitrines

Een klein memobriefje of een grote poster: mededelingen zijn er in allerlei formaten. Daarom hebben we vitrinekasten van diverse groottes in ons assortiment. Zo is de afmeting van informatievitrine 18xA4 1.32 meter lang en 92 cm hoog. Daar past een lekkere grote poster in. Of 18 A4tjes, net wat u wil. Maar ook voor kleinere boodschappen zijn er passende vitrines. Met en zonder verlichting, met schuifraam of met een klapraam; de keuze is reuze.

Informatievitrines voor binnen en buiten

Voor restaurants en cafés zijn de menuvitrines ideaal. Hang zo’n kastje buiten op en voorbijgangers kunnen direct een blik werpen op de menukaart. Wedden dat ze dan sneller iets bestellen? Kies dan wel voor een waterdichte wandvitrine, die is tegen een regenbuitje bestand. Een afsluitbare menuvitrine is ook altijd een goed idee voor buitengebruik.

Informatievitrine met magnetische whiteboard

Snel iets doorgeven of wijzigen? Tijdelijke mededeling aankondigen? In een wandvitrine met magnetisch whiteboard kunt u A4-tjes, memoblaadjes of posters met een magneetje ophangen. Makkelijk, want zo gedaan en zo weer verwijderd. Geen papier bij de hand? Dan is een handgeschreven krabbel met de speciale stift ook mogelijk. Handig in de receptie van een (sport)school, vakantiepark of andere plek waar veel mensen bijeen komen.

Memovitrines met kurk

Korte memo’s of een gevonden fietssleutel tonen; een memo wandvitrine met kurkbord als achterwand is uitermate praktisch. Een paar punaises prikken en klaar is Kees! De achterwand van kurk is bovendien erg decoratief en past, dankzij de natuurlijke uitstraling, in ieder interieur. De memovitrines zijn bedoeld voor gebruik binnenshuis en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Wandvitrines die in het oog springen

Uw bericht valt extra op als de informatievitrine voorzien is van een felle kleur. Ook die zijn bij kliklijsten.com verkrijgbaar. Wat dacht u van een mooie rode lijst? Of gaat u liever voor het wat rustigere, maar toch nog opvallende blauw? Op een witte ondergrond trekken deze kleuren zeker de aandacht, waardoor het oog automatisch naar de vitrine wordt getrokken. Niemand kan nu nog zeggen dat ze uw bericht over het hoofd hebben gezien!

Informatievitrines met veiligheidsglas

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een wandvitrine met veiligheidsglas speelt u op safe. Ideaal in een ruimte waar stoeiende kinderen zijn. Of buiten, in de buurt van opspattende kiezelsteentjes of zwiepende takken. Deze superveilige vitrinekasten zijn er in verschillende maten. En dan kunt u ook nog kiezen uit lijsten in verschillende kleuren.

Toch liever een andere vitrine?

Is de informatievitrine toch niet helemaal de manier om uw boodschap over te brengen? Dan past een ander product van Kliklijsten.com misschien beter. De postersystemen zijn bijvoorbeeld ook heel geschikt voor wat grotere berichten of afbeeldingen. En ook in onze kliklijsten kunt u uw mededeling of poster netjes en opvallend presenteren. Mocht u er niet uitkomen, dan denken we natuurlijk graag met u mee. U mag altijd even bellen of mailen.

Lees meer
Toon 1 - 24 van 29