• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Menubord Binnen en Buiten (14)

Uw menukaart prominent in het zicht? Met een menubord trekt u meer klanten!

Slenterende stelletjes, twijfelende lekkerbekken, studenten met een krap budget - allemaal willen ze graag weten wat uw eet- of drinkgelegenheid te bieden heeft en wat het kost. Die informatie staat in de menukaart. Die kunt u natuurlijk op een tafeltje bij de deur leggen, maar dan is ‘ie zo weg. Een menubord blijft echter gewoon staan en trekt ook nog eens de aandacht! Bovendien blijft uw menukaart in zo’n display mooi schoon.

Welk menubord moet ik kiezen?

Menuborden zijn er in verschillende soorten en maten. Het is maar net wat u zoekt. Wilt u een menubord aanschaffen, dan is het vooral belangrijk om te weten of u het display binnen of buiten neerzet. Menuborden voor buiten zijn vaak afsluitbaar. Bovendien zijn ze bestand tegen een vocht. Zet de menuborden echter liever niet vol in de regen: onder een afdak(je) blijft het materiaal langer mooi.

Verlichte menuborden

Menuborden voor buiten zijn meestal ook voorzien van verlichting. Handig in het najaar en in de winter, als het ’s avonds vroeg donker wordt. En natuurlijk voor cafés die tot ’s nachts open zijn. Heeft u helemaal geen restaurant, maar vindt u het verlichte menubord handig voor het tonen van openingstijden of andere informatie? Dan mag u ze van ons ook gewoon bestellen!

Keuzemenu

Onze menuborden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zwart en aluminium zijn populaire kleuren en passen meestal overal bij. Qua formaat kunt u kiezen uit A4 of dubbel A4. Let ook op de oriëntatie: heeft u een staande of liggende menukaart? Goed om voor het bestellen even te controleren! Wist u trouwens dat u op sommige menuborden uw logo en/of bedrijfsnaam kunt laten drukken?

Ander menubord nodig?

De menuborden in deze categorie zijn allemaal voorzien van een voet. Daardoor kunt u de borden overal plaatsen, bijvoorbeeld op het terras of aan de straat. Het kan natuurlijk ook zijn dat u de menukaart liever aan de muur bevestigt, bijvoorbeeld als er geen terras of stoep is. In dat geval kunt u altijd nog kiezen voor een wandvitrine met of zonder verlichting. Ook kliklijsten zijn erg geschikt om menukaarten aan de wand te presenteren.

Komt u er niet uit? Bel ons even, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer
Toon 1 - 14 van 14