• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Postersystemen

Een affiche, poster of banner ophangen; het lijkt zo eenvoudig. Even een paar punaises of wat plakband en klaar is kees. Maar u weet hoe het gaat: binnen mum van tijd laat het plakband los. Of de hoeken van het papier scheuren. Poster kapot en met een beetje pech ook nog de muur beschadigd. Niet echt professioneel. Dat kan beter! Een postersysteem is dé oplossing. Uw poster, banner of foto wordt netjes gepresenteerd. Hangend of staand, net wat u wil. Voor ieder formaat is er een passende oplossing.

Posterklemmen voor hangende posters

Een posterklem is een snelle en superhandige manier om posters of andere grote of kleinere vellen papier op te hangen. Het systeem is simpel maar doeltreffend: de boven- en onderranden van de poster worden in een klem geschoven. Daardoor krult het papier niet meer om en blijven de hoeken beschermd. Heeft u een lichte poster, dan kiest u voor een lichtgewicht postersnap. Gaat het om wat zwaarder materiaal, dan is een stevige posterklem beter geschikt.

Staande inschuiflijsten

Liever een staande poster? In een poster inschuiflijst kunt u er zelfs twee kwijt! De lijst staat op een voet, waardoor beide kanten zichtbaar zijn. Een dubbelzijdige posterpresentatie dus. In A4-formaat is hij ideaal als eyecatcher op de balie. Een weersbestendige inschuiflijst kan ook buiten worden gebruikt, bijvoorbeeld als menukaart op het terras.

Postersystemen voor banners

Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs? Dan heeft u vast een banner om de stand wat aan te kleden. Een banner is een grote, wat smallere verticale poster of vlag met daarop uw logo, slogan of tekst. Ook hiervoor hebben we een uitgekiende presentatieoplossing: de posterbanner. Daarmee kunt u de banner netjes neerzetten zonder het materiaal te beschadigen. Tip: met een dubbelzijdige posterbanner wordt uw boodschap van twee kanten gezien. Ook leuk als sandwichbord op de stoep!

Posterframes

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw affiche aan de muur te hangen. Bijvoorbeeld als u een filmposter of een menukaart op ooghoogte wilt presenteren. Een posterframe is dan de beste methode. Een waterproof, verlicht model is ook geschikt voor buiten. Maar we hebben ook prachtige staande modellen voor binnen. Erg praktisch in winkels of andere openbare gelegenheden, bijvoorbeeld naast de roltrap, bij de kassa of op een andere plek waar uw boodschap goed opvalt.

Alternatieve postersystemen

Niet gevonden wat u zocht bij de postersystemen? We helpen u graag aan een alternatieve oplossing. Een kliklijst is bijvoorbeeld ook in grotere (poster)formaten verkrijgbaar. Bel of mail anders gerust even, we denken graag met u mee!

Lees meer