• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Placemats | Onderleggers Eten & Drinken (24)

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan! Met een kant-en-klare onderlegger is de tafel zo gedekt. De placemats zijn verkrijgbaar in verschillende designs. En dankzij het waterbestendige materiaal zijn ze geschikt voor binnen en buiten. Welke placemats

Praktische placemats voor de horeca

Placemats zijn zeer geliefd in de horeca. Dat komt vooral omdat ze veel praktischer zijn dan zo’n officieel tafelkleed. Placemats nemen weinig ruimte in, liggen zo voor het grijpen en zijn ook nog eens afwasbaar. De onderleggers zijn verkrijgbaar is in verschillende stijlen. Daardoor passen ze prima bij de uitstraling van uw horecagelegenheid. Een placemat met een afbeelding van een kop koffie of etenswaren doet het bijvoorbeeld altijd goed.

Onderleggers op kantoor

Onderleggers zijn niet alleen bedoeld voor restaurants. Ook in bedrijfskantines en andere kantoorruimten kunt u deze placemats goed gebruiken. Ideaal tijdens de lunch of als onderzetter voor collega’s die overwerken. U weet zelf hoeveel vlekken de gemiddelde maaltijd van de afhaalchinees geeft. Met een vochtige doek is de praktische placemat in een handomdraai weer schoongeveegd. Een neutrale grafische print is op kantoor altijd een goede keuze. Maar u kunt de boel natuurlijk ook opfleuren met een gezellig bloemetjesthema.

Placemats voor kinderen

Eten op school geknoei? Niet als je een placemat onder de broodtrommeltjes legt! Kids morsen nu eenmaal snel. Er valt ook wel eens een boterham met pindakaas of beker melk uit hun handen. Ook hier komt een onderlegger dus goed van pas. U kunt ze gebruiken voor de dagelijkse pauzehapjes en traktaties, maar ze zijn natuurlijk ook ideaal tijdens kerstontbijtjes en de paaslunch. Tip: kies een vrolijke, leerzame print, zoals het alfabet of de wereldkaart. Dit spreekt de kinderen altijd erg aan!

Bescherm uw tafels met een hygiënische onderlegger

Hét grote voordeel van de onderlegger: uw tafel, bar of toonbank blijft schoon. Geen kringen van watervlekken meer en ook geen ingetrokken vetvlekken van gemorst voedsel. Daarnaast beschermt de onderzetter uw tafel voor hete pannen en borden of krassen van scherp bestek. Ook een pluspunt: de hygiëne. Dankzij het stevige, watervaste materiaal kunt u de placemats afnemen met een sopje en/of desinfecterende spray. Wel zo veilig, vooral nu we te maken hebben met een pandemie!

Placemats kopen B2B

Op zoek naar een praktische, hygiënische placemat voor uw bedrijf? Bekijk de mogelijkheden in onze collectie. De placemats worden geleverd in sets van 6 stuks. Ze zijn gemaakt van flexibel pvc en hebben een afmeting van 450 x 320 mm. De onderzetters zijn ook geschikt voor buiten. Combineer ze bijvoorbeeld met een menukaarthouder. Wilt u de placemats op tafel fixeren, dan kan dat bijvoorbeeld met dubbelzijdig tape (verkrijgbaar bij onze accessoires). Zo waaien ze niet weg en verschuiven ze niet!

Toch op zoek naar iets anders? Neem gerust even contact met ons op als we u ergens mee kunnen helpen!

Lees meer
Toon 1 - 24 van 24